Winning 5 2014 Erzurum Elemeleri

Mahalle maçı geleneğiyle düzenlenen Red Bull Winning5, haftasonu Erzurum ve Konya’da yapılan eleme maçlarıyla futbol keyfini 5’e katladı. Red Bull Winning5’ın Erzurum elemeleri 64 takımın katılımı ve halkın yoğun ilgisiyle Yakutiye Meydanı’nda düzenlendi. Gün boyunca çekişmeli ve renkli mücadelelere sahne olan maçları izleyen halk da keyifli saatler geçirdi. 

Rakipleri arasından başarıyla sıyrılarak Adana’daki finale katılma hakkını kazanan Forza Trabzon ve Kassapspor’un oyuncuları mutluydu. Konya’da Mevlana Kültür Merkezi’nin bahçesinde yapılan elemelere ise 32 takım mücadele etti. 

Daha önce Adana ve Antakya elemelerine katılan, yarı finalde rakiplerine boyun eğen Komandolar takımı bu defa şeytanın bacağını kırarak, Adana’da yapılacak finallere katılma hakkı kazandı. Konya’da günün ikinci finalist takımı ise Torku takımını 1-0 yenen İdeal 10 takımı oldu.

Red Bull Winning5, Türkiye’nin dört bir yanındaki futbol sevdalılarını yeteneklerini sergilemeye davet ediyor. Gol yiyen takımdan biri çıkıyor; eksik kalan takım baskı altında maça devam ediyor. Yeteneğini mahallenin dışına taşımak isteyen 15-30 yaş arasındaki futbol tutkunlarının www.redbull.com.tr/winning5 adresinden başvurabildiği turnuvanın elemeleri 27 Nisan Pazar Samsun’da, 10 Mayıs Cumartesi Bursa’da yapılacak maçlarla devam edecek.